Nu får ni hjälpa mig med ett dilemma!

Som jag skrev innan så blev Göte svårt skadad i ett ben under en tävling. Han är hemma igen och mår förvånatsvärt bra faktiskt. Dock kommer han inte att kunna gå och rida på mer. Väldigt tragiskt alltihop.
Jag har iaf bestämt mig för att ge honom en chans och att han ska få gå på en lösdrift.
Nu till dilemmat.
Jag kommer att få hyra mark av stallägaren där jag kan fixa en lösdrift till honom och en sällskapsponny. Denna mark är ca 40 gånger 50 meter och vanlig hage. Där skulle de då bara gå på vintern och på sommarhalvåret så skulle de gå på bete. Det positiva med att ha honom hemma är att jag kan fixa och dona med honom och det vet jag att han gillar. Han skulle ha koll på parkeringen mm så han ser när det händer saker. Jag funderar även på att så in gräs i hagen.
Det negativa är väl att det inte händer så hemskt mycket i hagen. Det finns inga träd mm och den är ju inte jättestor.

Det andra alternativet är att leta upp en lösdrift med stora marker och släppa honom där. Problemet kan då bli att ingen annan kommer åt sin häst utan han ska ha all uppmärksamhet. Det finns heller inga lösdrifter här i närheten så det betyder att han får stå en bra bit från mig och jag kanske kan hälsa på en dag i veckan. Däremot kanske han kan gå i en större flock där och på större marker. Det jag oroar mig för mest är då att han blir mer bortglömd än om han är hemma.

Vad skulle ni ha gjort?

Svart dag.

Orkar inte svara på era sms men Göte råkade ut för en olycka idag på tävlingen och är mycket dålig. Han står i helsingborg och det enda vi vet är att han nog aldrig mer går och rida på.

Gissa var vi är:(.

dsc00762 (MMS)

Gissa var vi är:(.


Härligt!

dsc00760 (MMS)

Härligt!


RSS 2.0