Bilder från utställningen.

Här kommer det lite bilder från igår.
Det är Nathalies (Sivs uppfödare) bilder men jag får låna dem här.


Jag och Siv i mitten.










Och sen två bilder på mig och Nathalie. Vinkeln är lite konstig så tro nu inte att jag har en sådan jättemage som det ser ut på bilden! ;)





Tack för en härlig dag hörni!!


Gå gärna in och kolla på Nathalies och hennes kennels hemsida, http://hillstar.se/

På väg hem från valputställningen i hässle...

På väg hem från valputställningen i hässleholm. Jag är jättenöjd med dagen:). Siv blev bästa tik och sen mot hanen blev hon bim och han bir. Superroligt och det var kul att träffa både sivs uppfödare och hennes kullsyskon:). Bilder kommer lite senare. Nu ser vi framemot malmö internationella den 19 mars!


Heelerhörnan:).

dsc00740 (MMS)

Heelerhörnan:).


Massor av folk och hundar på utställningen:).

dsc00739 (MMS)

Massor av folk och hundar på utställningen:).


Mina nya HV Poloridbyxor.

Jag lovade ju att jag skulle visa er vilka det är jag har köpt och HÄR kan ni se dem. Det är de bruna.
De är superbekväma att ha på sig och jag hoppas verkligen att de är bra att rida i också. Någon av er som har dem? Hur är de?
Jag funderar även på att köpa en hundbädd från dem. Haha. Vi får väl se.

Idag fick jag dessutom kallelsen till unghundskursen så vi ska börja träna ingen 8 mars. Det ska bli så himla roligt!!
Nu gäller det att ligga i och komma igång med allt det roliga med hund igen. Första utställningen är iaf på lördag i hässleholm.

Ha en trevlig kväll på er!

Nu har Jag införskaffat mig ett par hv pol...

Nu har Jag införskaffat mig ett par hv poloridbyxor:). Bruna såklart. Bilder kommer senare för nu ska Jag åka till stallet och trimma göte inför att min syster ska hoppa honom på träning imorgon:).


Nu ska ni få ett mysterie att lösa:). Hur ...

Nu ska ni få ett mysterie att lösa:). Hur kommer det sig att vattnet i hinkarna hos göte fryser vid minus 7 men inte när det var minus 15? Jag fattar ingenting. Haha.


Äntligen!

dsc00737 (MMS)

Äntligen!


Dagens tips! Ha aldrig vita golv om du har...

Dagens tips! Ha aldrig vita golv om du har hundar. Det är hemskt!


Spooky måne.

dsc00736 (MMS)

Spooky måne.


Första gången scoody har en leksak. Hon ha...

dsc00735 (MMS)

Första gången scoody har en leksak. Hon har tagit den bara för att siv vill leka med den. Hundar alltså.


Jag kan bara...

.....tipsa er som inte har sett Nordkalotten 365 att se den! Fantastisk natur och nog en grym upplevelse för den som genomför det.

HÄR kan ni se det. Tyvärr bara på norska men det går bra att förstå. =)

Postajävor!!

Jag får ingen post till huset, ingen alls, nada!! Jag ska ju få post så dag har jag spenderat tre, ja du läste rätt TRE, timmar med att försöka få tag i någon på posten. För det första så tog det dem ca 40 minuter att svara på 20 samtal och sen när man var typ nr 5 så bröts det. Man blir vansinnig!!
Nåväl, efter mycket om och men fick jag tag i någon som skulle ordna något så jag hoppas att det fungerar nu!

Nu ska jag snart iväg och skriva kontrakt på Götes nya stall. Kul och jag hoppas verkligen att det blir bra där! Han flyttar nästa vecka när jag ändå har lov.

Siv löper för fullt här hemma och det är så tråkigt. Haha. Det betyder nämligen att de inte kan vara på passning hos mina föräldrar. Tur att det är lov nästa vecka!!

Nu ska jag tvätta...ni ska bara veta hur skönt det är med en egen tvättstuga. ;)

Ha det gott!!

Vilken dag!

Vaknade halv 4 imorse med migrän och det var vidrigt. Jag fick ringa till jobbet och säga att jag kom in två timmar senare. Jag har fortfarande ont i huvudet. Suck.

Nu ska jag bädda ner mig lite i soffan och bara vila. Kanske kommer jag tom att kunna sova lite. Hade varit trevligt.

Hoppas att ni har det bra!!

Våningssäng:)

dsc00733 (MMS)

Våningssäng:)


Utsikt från soffan.

dsc00732 (MMS)

Utsikt från soffan.


Scoody smälter bra in i färgen på soffan.

dsc00731 (MMS)

Scoody smälter bra in i färgen på soffan.


Söndag.

Sitter i soffan och slappar ihop med hundarna. Ganska skönt eftersom det är jobb imorgon. Man får passa på att chilla när man chilla kan. Jag tror jag ska kolla lite på Wallander senare ikväll men det finns en risk att jag somnar ifrån det.

Nu är det mindre än två veckor kvar till jag ska ställa ut Siv i Hässleholm och idag fick jag reda på att två av hennes systar också ska vara med. Det ska bli jätteroligt!! Jag måste bara banta ner henne lite och träna lite mer för jag tycker vi är lite ur form båda två. Dessutom har hon precis börjat löpa, hennes första löp men hitentills verkar hon totalt opåverkad och jag håller tummarna att det ska förbli så och att hon inte får några jobbiga löp.

Tidigare idag var jag och min syster ute i stallet och hopptränade Göte. Gick superbra och de hoppade igenom en 120-bana utan problem. Göte är i fin form. ;)
Det är ju tävling om 3 veckor så det gäller att ligga i. Vi funderar dessutom på om hon ska börja träna för en ny tränare. När jag flyttar till den nya gården så ska jag även komma igång med dressyrträningen och det ska bli jättekul!!

Dags att komma igång!!

Söndagsslappande på hög nivå.

dsc00730 (MMS)

Söndagsslappande på hög nivå.


Uppdukat för fest:).

dsc00727 (MMS)

Uppdukat för fest:).


Fredag!

Yey..nu är det fredag! Skönt och jag hoppas att jag kan sova lääänge imorgon och sen när jag har vaknat blir det kanske ett bad i Cs badtunna. Det skulle ju kunna bli mycket trevligt. =)

Just nu ätr lasagnen på värmning i ugnen, Scoody ligger och sover medan Siv äter på en jättestor tuggring.

Så för tillfället är det frid och fröjd här hemma. =)

Hoppas att ni får en härlig fredagkväll!

Nu har scoody snott sivs plats.

dsc00723 (MMS)

Nu har scoody snott sivs plats.


Siv på favoritsovplatsen.

dsc00722 (MMS)

Siv på favoritsovplatsen.


Nä nu måste det ryckas upp!

Hjälp vad ens statistik faller när man inte uppdaterar så bra på några dagar. Haha. Jag måste skärpa mig genast. Men jag är jämt så när jag bloggar, det går liksom upp och ner och ibland har man verkligen ingenting att skriva om och det är ungefär där jag är nu. Det händer inte så himla mycket spännande om jag ska vara ärlig. Jag håller på att bo in mig i min lilla skånelänga.
Nu börjar jag få till belysing utomhus och det skingar ju mörkret lite. ;)

Nu har jag och min syster iaf planerat in lite tävlingar för Göte. Det är ju trevligt. Första tävlingen blir första helgen i mars och då blir det på torns RF. Kul!
Sen funderar vi på den 20 mars men det beror på om jag vill gå och kolla malmö internationella hundutställning den dagen eller om det räcker att vara där på lördagen när jag själv ska ställa Siv. Vi får se helt enkelt.
Göte flyttar ju också sista helgen i feb och jag hoppas verkligen att det går bra. Det ska bli jätteskönt att få Göte närmre hem och dessutom kunna ha hundarna lösa i stallet igen.

Nu ska jag in i duschen.

Två hundar och ett hav. Vi är ute på en ka...

dsc00721 (MMS)

Två hundar och ett hav. Vi är ute på en kall promenad.


På väg hem. Det är grått och regnar järnet.

dsc00720 (MMS)

På väg hem. Det är grått och regnar järnet.


Händer inte så mycket.

Mest jobb och sova känns det som.
Men skriver iaf kontrakt på nya stallet i nästa vecka och sen på lördag nu så blir det inflyttningsfest här och det hoppas jag kan bli trevligt.
Däremot blir man ju smått irriterad när boxen till TVn inte fungerar fast att den är helt ny och att det dessutom verkar som att min mobiltelfon helt har lagt ner.
Spänningen är olidlig!

Ha det!

Have you been missing me?

Ja som ni förstår så har det varit mycket med flytten och det är mycket på jobbet för tillfället så bloggen har inte haft prio ett tyvärr.
Här går livet sin gilla gång och jag börjar komma till rätta mer och mer i huset. Det känns förstås fortfarande väldigt ovant men det tar sig iaf. Dock är det lite kallt här men det ska komma en värmekille och kolla på systemet om lite mer än en vecka så tills dess får jag väl stå ut. Det är typ 15 grader när jag vaknar. Jag är van vid att ha typ 21 grader. Kyligt!!

Jag har dessutom hittat ett stall till Göte och det är typ en km från huset så det känns mycket bra och han flyttar dit i slutet av februari. Hoppas nu att det blir bra men det verkade kunna fungera och det finns ridhus och flera utebanor.

Hundarna är galna precis som vanligt och jag har iaf anmält Siv till årets första utställningar nämligen Qpoolen i Hässleholm sista helgen i februari och sen Malmö internationella den 19 mars så nu är det äntligen igång igen!!

Nu ska jag gå och ta en dusch innan jag ska försöka sova.

Nattinatt.

Scoody chillar i soffan.

dsc00718 (MMS)

Scoody chillar i soffan.


Siv har hittat en speciell plats att äta b...

dsc00712 (MMS)

Siv har hittat en speciell plats att äta ben på... Ryggstödet på min soffa:).


Tisdag.

Idag är det tisdag och det känns som att det skulle vara minst torsdag. Jag är fullkomligt slut och det är bara början på veckan. Suck.
Men det är inte så mycket att be för utan det är bara att kämpa vidare. =)

Jag har sovit gott här i huset de två nätter jag har sovit här. Tur det, man kan allt bli lite nervös. Haha.
Men jag har ju mina små vovvar också.

Idag har min syster varit här och käkat och kollat lite TV. Jag fick två jättefina inflyttningspresenter av henne, två kuddfodral från Lexington och två muggar också de från Lexington. Jag blev mycket mycket glad. =)

Ja Göte är ju hemma igen så lite av min tid spenderas ju i stallet. Han var rätt pigg när jag red igår. Härligt med en så fräsch 19-årig häst. Jag har iaf sagt upp min boxplats så han flyttar i slutet av februari. Ska bli ganska skönt nu när man inte längre kan ha sina hundar lösa i stallet där han står nu. Jag måste kunna ha dem lösa så det är inte så mycket att göra åt det.

Nu ska jag kolla ett avsnitt av Skenet bedrar innan jag hoppar ner i sängen, allt detta ackompanierad av Sivs glada tuggande på en pipgris här hemma. Lugn och ro i hemmet var det ja. ;)

Godnatt på er.

Alla hjärtans djur:).

dsc00699 (MMS)

Alla hjärtans djur:).


RSS 2.0