På plats!

Ja nu är både jag, hundar och möbler på plats i mitt nya lilla hus. Spännande. Jag ska sova här första natten inatt och ska snart krypa ner i sängen. Hoppas att jag kan sova ordentligt. Det är alltid lite nervöst när allt är nytt. =)
Hundarna har varit supermammiga idag och undrat vad som händer men nu ligger de utslagna, en i soffan och en i en korg, och sover djupt.
Själv sitter jag och kollar runt lite på nätet och lyssnar på Robyn. Jag har även ätit lite godis.

Ha det super!

Katten har snott hundarnas filt;).

dsc00703 (MMS)

Katten har snott hundarnas filt;).


Lördag.

Ja dagen har, som ni förstår, spenderats i nya huset och det börjar arta sig där. Imorgon flyttar jag ner och börjar bo där. Spännande!
Alla möbler är på plats och nu återstår det där med att hänga in kläder och plocka upp det sista. Jag och mamma ska fixa det imorgon och sen blir det dessutom lunch i strora staden Trelleborg. Det ni. ;)

Nåväl, ikväll blir det middag här hos mamma och pappa och lite godis på det. det kommer nog att sitta fint efter den här dagen. Jag är verkligen heeeelt slut. Haha.

Dessutom var jag en sväng i stallet idag och pussade på Göte. Han såg pigg ut så det blir intressant att rida på måndag. Men det är så härligt med en så pigg 19-årig häst. Han flyttar dessutom från stallet till ett annat stall i slutet av februari. Jag får inte nog av packande och flyttande vet ni. Haha. Nä det har lite andra orsaker.

Hoppas att ni har en härlig lördagskväll.

Jag har absolut ingenting att packa upp...

dsc00701 (MMS)

Jag har absolut ingenting att packa upp...


Inflyttning pågår:).

dsc00700 (MMS)

Inflyttning pågår:).


Utsikt från soffan. Märks det att Jag flyt...

dsc00698 (MMS)

Utsikt från soffan. Märks det att Jag flyttar imorgon? Fullt upp är det minst sagt! Men Jag saknar min lägenhet supermycket. Den har ju varit mitt hem i tio år.


Hund i snö.

dsc00635 (MMS)

Hund i snö.


Vad gör jag?

Jo jag packar och jobbar. Jippy!

Men jag var faktiskt nere på klubben med alla tre hundarna. De har nämligen några agilityhinder ute och jag tänkte att vovvarna skulle få ha lite kul.
Siv var först ut och hon fick hoppa lite. Hon var helt vild och så snabb som hon är hinner man ju typ inte med. Hur hinner man med en snabb heeler liksom? Men hon var grym. Det ska bli kul att börja tävla under året. =)

Sen var det dags för scoody och hon fick ta några språng och däcket gick galant. Hon tyckte att det var kul och hon var så duktig.

När flickorna hade hoppat så fick även Hugo komma ut men han fick inte hoppa utan vi gick bara en tur runt fältet, jag och alla tre vovvarna. De hade jättekul och käkade upp all sin mat när de kom hem och sen däckade de alla tre. Härligt.

Hoppas att det är bra med er.

Kul att snön vräker ner:(.

dsc00697 (MMS)

Kul att snön vräker ner:(.


Massor att göra.....

...och ingen tid att göra det på så tyvärr kommer bloggandet lite i skymundan men jag ska verklihgen komma igång igen när flyttlasten väl har gått.

Hoppas iaf att det är bra med er och vad kul att höra att böckerna har kommit fram. Hoppas att ni gillar dem.

Just det ja, Göte kom hem igår så nu är det dags att komma igång och dessutom planera lite tävlingar. Jag kommer dessutom att byta klubb till Vellinge hästsportförening. Någon av er som rider för dem?

Ha det super!!

Vallande Siv.

Här kommer lite bilder och en film från idag. Det var Sivs första möte med fåren och hon var faktiskt jätteduktig och den enda av vovvarna som sprang fram och stoppade fåren. Hon skällde docj eakt hela tiden. Haha.
Så nu ser jag framemot vallanlagstestet till sommaren.

Siv är den stooora heelern. ;)


SUUUCK!! Det är jättesvårt att ladda upp bilder så det får komma några fler senare. =)











FILM!


Siv var grym på vallningen. Jättekul! Bild...

Siv var grym på vallningen. Jättekul! Bilder kommer sen och dessutom en film:).


På väg till vallningen med siv:).

dsc00687 (MMS)

På väg till vallningen med siv:).


Scoody hjälper till med flytten.

dsc00686 (MMS)

Scoody hjälper till med flytten.


Hyacinth Bucket....

Ja det är vad jag sitter och kollar på denna onsdagskväll. Jag älskar verkligen den serien. Helt underbar!!
Någon annan som gillar den? Jag är glad för jag har precis traderat hem tre säsonger av denna underbara serie.

I like!


Imorgon ska jag börja packa och fixa för nästa fredag går flyttlastet och jag är ganska så nervös faktiskt! Jag måste fixa mitt mobila bredband!! Inte glömma för då blir jag icke glad.

Men jag måste säga att det känns väldigt sorgligt att lämna min härliga lägenhet. Det känns i hjärtat faktiskt. Det är ju mitt hem. Synd att man inte kan ha kvar den som övernattningslägenhet.

Nä, nu ska jag kolla vidare på Skenet bedrar. =)

Man blir lite nannig av utsikten.

dsc00685 (MMS)

Man blir lite nannig av utsikten.


Allmänt skit!

Ja så känner jag mig idag. Jag känner mig trött, ont i halsen och allmänt förkyld så det ska nog kunna bli värre tills imorgon. Suck.
Ovanpå detta underbara så fick jag årsbeskedet från CSN och där har de höjt min avgift från 1500 kr i månaden till strax över 1700 kr. Men JIPPY vad kul!!
Allt är bara tråk för tillfället men det ska väl rätta till sig hoppas jag. Imorgon ska jag börja packa inför flytten!! Yey!

Ikväll ska jag bara slänga i mig en soppa och sen däcka i soffan...hundarna är dessutom uttråkade så det känns ju kul att man kan träna och aktivera dem ordentligt... :s

Nåväl....på återseende!!

Och ja just det...på söndag kommer GÖTE hem!! Nyklippt och fin. Redo för en ny säsong.
Jag har dessutom beslutat mig för att stå kvar i stallet eftersom jag är rätt beroende av den hjälp jag kan få där iom att man kan köpa till tjänster och ni kan tro att det behövs ibland.

Någon som känner att den vill ha en jäkligt kul medryttarhäst? Jag behöver någon som rider Göte ca 2 ggr i veckan eftersom jag har hundkurser då och dessutom ska tävla med Siv.

Söndagkväll.

Godkväll där ute i Sverige. =)
Hoppas att allt är bra med er.

Själv har jag haft en ganska skön dag faktiskt. Tog sovmorgon och sen åkte jag ner till huset ihop med mamma och pappa. Målaren var där ioch satte upp mina tapeter. Jippy!!
På bilden ser den lite polkagrisfärgad ut men det är den inte utan den är röd och beige-guldig. Typisk klassisk engelsk tapet. =)

Och vet ni...om mindre än två veckor flyttar jag! Pappa och jag har fixat hit en massa flyttkartoner och jag ska snart börja packa.

Jag var ju och kollade på ett stall igår och det lutar åt att jag flyttar dit Göte. Stora fina hagar och hästarna går ute hela dagarna, och ja, det är tävlingshästar. Underbart!

Syn som brukar möta mig när Jag har haft h...

dsc00684 (MMS)

Syn som brukar möta mig när Jag har haft hundarna i bilen.


Min tapet i matrummet:).

dsc00683 (MMS)

Min tapet i matrummet:).


De tre musketörerna.

dsc00682 (MMS)

De tre musketörerna.


Typiskt! Det blir ingen vallning idag för ...

Typiskt! Det blir ingen vallning idag för hagarna är gjorda av blankis. Jättesynd men nu blir det nästa helg istället. Bara att längta vidare:).


Siv tränar upp sig inför fårvallningen imo...

dsc00680 (MMS)

Siv tränar upp sig inför fårvallningen imorgon.


Kolla på stall.

Idag ska jag iväg och kolla på ett nytt hem till Göte. Jag vill byta stall för att jag vill ha mina hästar ute i större hagar och jag vill kunna galoppträna på lite bättre vägar. Jag har ju vääääldigt svårt för det här med att hästarna kommer in kl 12 på vintern. Det är därför Göte har varit hos min dressyrtränare nu i snart två månader. Där får han gå ute hela dagen och han rids ut mycket.
Men det är även för att det här stallet ligger en bit närmre mitt hus. =)
Det låter jättebra men det vet man ju inte förren man har varit där och kollat så det ska bli spännande. =)

Jag kan verkligen inte förstå dessa människor som har sina hästar i små hagar och sen låter dem stå i stallet typ 20 timmar om dagen. Sen undrar ofta dessa hästägare varför deras hästar blir skadade. Ja gissa liksom?
Hästen är ett djur som är gjort för att röra på sig, inte för att stå inne.
Ofta kallar dessa hästägare sig också för tävlingsryttare men de är aldrig ute och tävlar och det finns inga resultat på deras hästar, ofta inte ens en licens.
De flesta som jag vet som rider iaf 120 och högre låter sina tävlingshästar gå ute en stor del av dygnet men dessa andra andra "tävlingsryttare" låter inte sina hästar gå i hagar större än en box för de kan ju skaaaada sig. Ofta skadar sig dessa hästar i boxen stället för att de står och håller på med dumheter för att de är så understimulerade.

Enjoy!

Mammas älskade trubb.

dsc00679 (MMS)

Mammas älskade trubb.


Körde precis förbi brukshundklubben och so...

Körde precis förbi brukshundklubben och som Jag längtar efter att få komma igång och träna!


Idétorka faktiskt.

Jag har som mål att blogga åtminstånde en gång om dagen och gärna fler men nu när jobbet har satt ihång och jag har fullt upp så glöms det näsgtan bort och jag känner inte att jag har så mycket att skriva om. Jag borde komma på något roligt ämne men det är helt tomt i huvudet. Haha.

Iaf så ska jag och Linnea ut och shoppa lite utställningskläder imorgon och dessutom passa på att ta en fika. Nice nice! Hundarna får spendera eftermiddagen hos Olga och hennes labbe May. Tusen tack för hjälpen!!

På fredag sätts sen äntligen tapeterna upp och vet ni, inflyttning blir antagligen i slutet av januari. Inte lite spännande!!

Ha en bra kväll.

Längtar tills det kommer igång igen.

Motivation.

Lyssna och begrunda.



Sorry för kass uppdatering idag men det har varit fullt upp med jobb och sen var jag och mamma på Ikea och kollade på saker till mitt hus och till sommarhuset i Kivik.
Till helgen ska jag börja packa lite saker tänkte jag. Spännande.

Ha en bra kväll!!

Motivation.

Lyssna och begrunda.



Sorry för kass uppdatering idag men det har varit fullt upp med jobb och sen var jag och mamma på Ikea och kollade på saker till mitt hus och till sommarhuset i Kivik.
Till helgen ska jag börja packa lite saker tänkte jag. Spännande.

Ha en bra kväll!!

Huset!

Ja, nu är allt i huset klart förutom att målaren ska sätta upp tapeter på två väggar och det gör han senast på måndag så nu är det bara till att börja packa! Det ska bli så spännande att flytta även om det är väldigt sorgligt att lämna min fina lägenhet.

Jag fick mig en liten överraskning idag när jag var där nere och kollade för golven skulle målas gråa och jag trodde de skulle bli mycket mörkare än de blev för nu ser de nästan vita ut men det gör ingenting för det blev riktigt fint.
Nu ser de gamla brädgolven riktigt fina ut.

Jag tänkte ta med kameran ner i helgen och filma hur det ser ut och sen lägga upp det här. Skulle det vara något tror ni? =)

Nu blir det snart lite shopping till huset och det ska bli kul. Jag ska köpa lite nya möbler och så.

Bloggläsande.

Jag har en fråga och den grundar sig i min statistik på den här bloggen. Den kan nämligen verkligen variera och jag undrar vad det är som gör att just DU läser den här bloggen och hur hittade du den? Vad vill du läsa mer om och vad vill du läsa mindre om?
Min statistik kan variera med massor av läsare och jag undrar vad det är som gör det. Hjälp mig att lista ut detta. ;)

Ett besök på ridskolan och de vanliga reflektionerna.

Jag gör ibland besök på ridskolan där mitt hästintresse en gång började. Min syster hjälper nämligen till att rida lektionshästarna och då passar jag ibland på att kolla. Det är så roligt med ridskolor för de förändras aldrig.
Jag är också väldigt glad för att de finns för hur skulle vi utan hästvana föräldrar då börja vår karriär?
Men som sagt, det är alltid samma sak och det är bara människorna som byts ut.

Precis som när jag hade mina hästar på ridskolan så finns samma innegäng och samma personligheter där nu och det syns så tydligt när man tittar på det utifrån sas.
I stallen går hästskötaren, den som älskar sin sköthäst över allt annat och som oftast är klädda i mjukisbyxor eller Hööks ridbyxor och en klubbtröja. Den hänger i skötarrummet och det finns alltid lite intriger bland skötarna som tex vem som faktiskt rider bäst eller liknande.
Hästskötarens högsta dröm är en egen ponny.

Sen har vi givetvis den vanliga lektionsryttaren och det är en stor grupp. Här finns allt från små barn till män på över 70 år och vilka tycker att ridning en gång i veckan är den perfekta motionen. Ofta har dessa ryttare en Jofahjälm med öronbyglar eller så har de slagit på stort och köpt sig en sammetshjälm. Den vanliga lektionsryttaren har ingen dröm om en egen häst.

Sen har vi den proffsiga lektionsryttaren. Detta är ryttaren som ofta går i någon specialgrupp och får lov att tävla ibland. Det är i den här gruppen som privatryttaren ofta hittar sin medryttare.
Den proffsiga lektionsryttaren rider med GPA-hjälm och Tretornstövlar. Här finns en konkurrens inom gruppen men för det mesta håller flera proffsiga lektionryttare ihop och hittar ofta på saker tillsammans. Även den proffsiga lektionsryttaren när ofta en dröm om en egen häst.

Privatryttaren
är en stor grupp. Här finns allt från de som har en skogsmulletravare till de som har hästar som går högre klasser. I den här gruppen finns det både konkurrens och vänskap beroende på vilken grupp man tillhör. Privatryttaren framhåller gärna sina egna fördelar gentemot den proffsiga lektionsryttaren (även om det i verkligheten inte skiljer sig åt).
Eftersom mina erfarenheter mest kommer från en ridskola i stan så är det få skogsmulleryttare som har sina hästar där utan det är mest de med tävlingsambitioner. På ridskolan kan man bli proffs om man lyckas placera sig i en 1 metershoppning. Ju lägre klasser man rider desto mer saker har man till sin häst. Ju yngre hästen är desto mer rider man den på inspänningar och många tycker att man är rätt cool om man har ett skarpt bett på sin häst.

Kom nu ihåg att detta är skrivet med glimten i ögat och jag tillhörde själv Privatryttaren på ridskolan under många många år. (Fast jag tävlade högre än 1 meter...så att ingen får för sig något annat. ;)  ).


Hundar som nannar sked.

dsc00675 (MMS)

Hundar som nannar sked.


Ni som väntar på böckerna.

Efter allt strul och sjukdomar mm så kommer böckerna att skickas till er imorgon! Jag hoppas att ni får mycket glädje av dem och återkom hemskt gärna med reflektioner om hur ni tyckte boken var. =)


Scoody kör på våningsäng medan Jag städar.

dsc00674 (MMS)

Scoody kör på våningsäng medan Jag städar.


Farligaste hunden ever.

dsc00673 (MMS)

Farligaste hunden ever.


Sömnbrist.

Ja ögonen går nästan i kors på mig idag. Siv blev magsjuk inatt så vi kunde inte komma till ro förren klockan var närmre 4.
Nu spenderar jag tiden med att kolla på TV8 Play och programmen Escape to the country och Skärgårdsdröm.
Är det någon av er som brukar kolla på det? Jag tycker att det är så himla kul att kolla på de olika husen och inredningarna.

Nu ska jag återgå till mitt kollande.

Hoppas att ni har en bra dag!

Är det sant om hundmänniskor.

Ja eftersom jag har gjort en om hästmänniskor, som du kan läsa här, så måste jag ju göra en med hundmänniskor också. ;)

Utställningsmänniskan: Här har vi dem som gillar stil och flärd. Här putsas och fejjas det i evigheter. Allt måste vara perfekt. Utställningsmänniskan har lärt sig en massa lustiga ljud som den utstöter när hunden är inne i ringen, allt för att få hunden att blåsa upp sig ännu mer.
I hemmet har utställaren ett toalettskåp med skönhetsprodukter till sig själv men en extrainsatt garderob för skönhetsprylar till hunden. I garderoben samsas allt från trimbord till klotänger, allt för att få till den rätta finishen.
Utställningsmänniskan har inget emot att kuska land och rike runt för att samla på sig lite rosetter och kanske, om man har borstat tillräckligt, en och annan BIS-titel. Det ultimata målet är att kunna sätta Uch (utställningschampion för er icke utställare) framför hundens namn. Utanför ringen är det störst tält och flest burar som vinner.

Bruksmänniskan: Här dominerar raser så som schäfer, rottweiler och dobbermann. Bruksmänniskan älskar att klä sig i antingen militärkläder eller tuffa vandringsbyxor. Hoodtröja till är nästan ett faktum.
Bruksmänniskan har ofta en välutvecklad och stark röst efter alla år av ropande på apellplan.
Den stora snackisen bland bruksmänniskorna är schäferns framtid nu när de delar upp rasen i olika hårlag.
90% av bruksmänniskorna drömmer om en framtid inom IPO.
Störst bur i bilen med flest spårlinor vinner!

Agilitymänniskan: Fart och fläkt ska det vara och här är även blandraserna varmt välkomna så länge de hoppar bra och snabbt. Joggingbyxor och hoodtröja är agilitymänniskans ultimata klädsel.
Agilitymänniskan tränar sina hundar att hoppa upp på allt hon pekar på och varje gång hundarna gör det hörs ett glatt och långdraget JAAAAAAAAA, Duuuuuuktig (detta sägs gärna med nasal och gäll röst).
Agilitymänniskan joggar glatt en mil om dagen "allt för att hänga med i svängarna".
Ofta är agilitymänniskan lika glad för en felfri runda som en utesluten runda. "Huvudsaken är att man har kul!"


Vallningsmänniskan
: Här dominerar border collien stort och ofta är vallningsmänniskan lika hyperaktiv som sin hund. Här är blåställ en bra arbetsklädsel och vallningsmänniskan äger ofta ett par får var hon än bor.
Med visselpipan i högsta hugg släpper vallningsmänniskan med glädje ut sina 5 hundar ur bilen och de springer genast ut på fältet alla sex i sin ivriga jakt på får.

Jägaren: Trädskällare, älghund, grythund och alljägare. Allt går bra så länge de jagar! Jägaren syns ofta iförd militärkläder och pratar lika mycket som hundarna skäller.
Här sätter man en sändare på hunden och skickar ut den i skogen på egen hand. Inget för veklingar här är jägarens motto.
Flest hundar vinner!


Nå, vad säger ni? Stämmer det? ;)


En heeler i massor av snö.

dsc00672 (MMS)

En heeler i massor av snö.


Är det sant om hästmänniskor??

Nå vad säger ni, sant eller falskt?

Dressyrryttaren: Rider i stort sett alltid i ridhus. Hästen lindad på alla fyra benen dag som natt och även vid ridning. Tar gärna hjälp av kandaret när de har svårt att rida hästen på tygel. I hagen får hästen gå, om den får gå ut alls, två timmar om dagen och inte alls när det är regn. Dressyrryttaren klär sig gärna i bruna och beiga kläder och gärna av märket Pikeur.
Hästen får gärna vara lite småfet av kraftfoder.


Hoppryttaren: Rider ofta i ridhuset men har sett vitsen av att även träna ute, inte minst för att banorna kan vara så mycket större då. Hoppryttaren menar själv att hon kastar hjärtat över hinderna och hoppar sedan efter.
Hoppryttarens hästar får gå i hagen men bara de inte är för stora! Boots tycker hoppryttaren det är bra att hästarna har i hagen. Hon betslar gärna upp sin häst för att den är så het men ser inget samband med att hästen är het och att den får 5 kg havre per dag. Hoppryttaren ger en ungefärlig högiva på 6 kg per dag eftersom hennes stortsa rädsla är att hästen blir fet.
Hoppryttaren är lit mer modiga i sin klädsel och rider gärna i färger så som mörkblått och rött. På kläderna finns ofta Kingslandmärket någonstans. Flashigast hjälm vinner!!



Fälttävlansryttaren: Här har vi dem som varken är bra på hoppning eller dressyr utan medelmåttig på båda. Hoppryttarna menar att FT-ryttaren kastar hjärnan över hinderna och hoppar sedan efter. FT-ryttarens motto är Hej och hå vad det gå!! FT-ryttarens hästar går ute hela dagen och desto stenigare hagar desto bätte för "det stärker deras ben och de lär sig lyfta på dem". Lindor är överflödiga om det inte är precis innan veterinärbesiktningen för då lindas det flitigt.
FT-ryttaren har en förkärlek till fullblod som inte har hållt inom galoppen och ju snabbare de är desto bättre.
Här har vi, tillsammans med galoppryttaren, hästfolkens färggladaste ryttare. Alla färger är tillåtna och ju grällare ju bättre. Varför inte kombinera rosa och turkos?
FT-ryttarens hästar äter henne ur huset.



Galoppryttaren: Fort fortare fortast!!!! Allt utom galopp är för mesar. Vänta! Jag måst gå ner två hekto...var finns bastun?


Travkusken: Jag vågar visst sitta på en häst!! Jo, jag lovar att jag vågar!


Westernryttaren: Hi! Howdy! Vi har coolast utrustning och smidigaste hästarna!
Westernryttaren har valt just western för att hon inte vågar hoppa men vill vara lite coolare än dressyrryttaren. Hon får göra coola saker på marken och slipper de där läskiga målade pinnarna.




Vad säger ni? Stämmer det? ;)

Reflektioner....igen.

En sak som jag verkligen stör mig på är folk som går precis framför en och som går jättelångsamt. Det ska vara omöjligt att gå förbi också som typ i gångarna på Ikea och liknande. Varför och åter varför kan man inte gå åt sidan om man nu ska gå så ofantligt långsamt och desutom stanna och glo lite emellanåt. Hallå!! Ni har folk bakom er!

En annan sak som är rent av livsfarligt är folk som kör högerfilen runt i hela rondellen! Så om de ska svänga vänster håller de höger hela vägen och man riskerar att köra rakt in i deras bil om man själv är på väg rakt fram. Det är inte för inte som jag är med i Tutans vänner på facebook. ;)

En tredje sak som jag stör mig på är reklam!! Varför verkar det som att reklammakarna tror att vi som kollar är typ 12 år eller efterblivna? Vi är vuxna och jag antar att de flesta kan tänka någotsånär bra själva!!
Varför måste de tala med övertydliga röster och spela tramsiga jinglar?

Irriterande småsaker i vardagen ska ni veta. ;)

Trettondagsafton.

Ja det är det ju faktiskt idag.

Det har varit en lugn dag. Gick upp kl 7 och tvättade sen har jag mest städat hela dagen. Det är visning på lägenheten imorgon och till helgen. Jag hann ju även med en fika med mamma, moster och mormor. Det var mysigt.
Vi var även en snabb sväng i stan ochg jag fortsatte att kolla efter min utställningsdress men har fortfarande inte funnit någon.

Hundarna har haft en riktigt lugn dag, och säkert en lite tråkig dag för dem men så får det bli ibland.

Hoppas att ni har det bra!

På väg till fika:).

dsc00670 (MMS)

På väg till fika:).


Scoody smälter in i soffan:).

dsc00668 (MMS)

Scoody smälter in i soffan:).


Jag har två väldigt trötta vovvar:).

dsc00666 (MMS)

Jag har två väldigt trötta vovvar:).


Sorgligt på veterinärkliniken.

Jag var med hundarna hos veterinären idag för Scoody skulle bli lite fixad med. Det gick bra och hon är så duktig. Hon sa inte ett ljud när hon bars iväg av veterinären utan bara kollade på mig och verkade undra varför inte jag skulle följa med. Älskade lilla hund. Siv var med som lite miljöträning och jag passade på att väga henne när jag ändå var där och den "lilla" damen väger nu 9.75 kg. Hon är en riktig tungviktare. ;)

Men just som jag satt där och väntade på att Scoody skulle levereras ut till mig igen kom det in en tjej utan vovve och betalade. Tydligen väntade hennes lilla hund i bilen och jag började ana vad som skulle ske. Hon gick sen ut till sin bil och kom in med, vad jag tyckte att det såg ut som, en liten terrier som var helt inlindad i sin filt. Här grät matte och jag förstod att det var det mest fruktansvärda som skulle ske. Matte och den lilla hunden gick direkt in på ett rum och där fick den fina lilla hunden somna in.

Jag blir så ledsen när jag ser sådant och jag lider verkligen med matten som nu inte längre har sin lilla hund. Vovven satt så fint i sin filt och bars in av sin mamma. Fruktansvärt.

Jag påminns såklart också om att samma sak antagligen kommer att hända med mina älsklingar och Hugo är ju som sagt över 16 år gammal.

Vila i frid lilla vovven.

Ta hand om era djur och visa gur mycket ni tycker om dem medan de är här, för de är borta igen snabbare än vad vi kan tänka oss. =(

Älskade.








Jag kollade precis ut genom fönstret och t...

Jag kollade precis ut genom fönstret och tror ni inte att snön vräker ner. Jag vill inte ha snö! Jag vill ha vår!


Tipsa om bloggar!

Ni som är hundintresserad, kan inte ni tipsa om vilka bloggar ni läser?
Det hade varit himla kul att få lite fler tips om olika bloggar och så lägger jag ut dem i ett inlägg så kanske vi kan få ihop ett gäng bloggar som handlar om hundar. Vad säger ni?

Jag läser iaf dessa hundbloggarna:

http://blogg.aftonbladet.se/dognews

http://maysan-astrid.blogspot.com/

http://fluffmonster.blogg.se/

Fredrik Steen

Hillstars (Sivs uppfödare)


http://hundisthlm.blogg.se


http://minitassar.blogg.se/

http://arek.blogg.se/

http://poshpooches.blogg.se/

http://eddiesmatte.blogspot.com/

http://blogg.kennelenigma.com/

http://tassintryck.blogspot.com/

http://vildarna.wordpress.com

http://zekenescamaro.webs.com/apps/blog/

http://golden.bloggagratis.se/





Ge mig lite tips nu! =)



Min nya hårfärg:). Vad tycker ni?

dsc00665 (MMS)

Min nya hårfärg:). Vad tycker ni?


Nu är Jag hos frisören och det kan hända a...

Nu är Jag hos frisören och det kan hända att Jag ändrar mitt hår totalt. Vi får se helt enkelt:).


Någon som vet var man kan hitta tavlor med...

Någon som vet var man kan hitta tavlor med jaktmotiv:)?


Jag är i stan och shoppar. Och det var ju ...

Jag är i stan och shoppar. Och det var ju hemskt så svårt det ska vara att hitta en dress till utställningarna. Jag vill nämligen ha en till men det verkar ju omöjligt. Suck.


Nu händer det spännande saker.

Jag pratade precis med Sivs uppfödare och sa att jag ville göra ett vallanlagstest. Hon kom då med förslaget att vi skulle testa Sivan på fåren innan vi släpper henne på nöt. Vi ska dit om någon vecka och kolla hur hon reagerar på fåren. Det ska bli så himla himla roligt!! Jag tror iofs inte att Siv har så mycket anlag för vallningen men jag hoppas at hon visar lite. Sivs mamma vallar inte men tydligen är Sivs kullsyster en riktig hejare på det så vi får väl se vad Siv säger.



Sen blir det MH-test till sommaren men risken är väl att Siv pussar sönder figgarna. Haha.


Jag sitter också och funderar på när jag ska ta hem Göte men det blir nog inte förren i om några veckor. Jag har en massa med flytten och visningar här och annat smått och gott. Jag hoppas också att jag får nya filmer på saluhästarna vi är intresserade av.

Just nu kollar på på En plats på landet på TV8. Jag älskar sådana program och det är underbart att kolla på de engelska husen som de visar. Jag får massor av inspiration. ;)

Hoppas att ni har en bra kväll!

Hund i snö.

dsc00660 (MMS)

Hund i snö.


RSS 2.0