Så himla förkyld.

Eftersom jag är så himla förkyld har hundarna givetvis haft det ganska så tråkigt idag. Ett busryck har de haft men jag orkar liksom inte göra något med dem mer än att kela. Är sdet någon som har förslag på bra aktiviteter som inte kräver någonting av mig?
hundarna har tråkigt och jag har tråkigt. Siv är lite understimulerad och håller mest på med sina märgben. Haha. Tur att hon har dem iaf. Men ja, tips mottages tacksamt!


Kommentarer
Postat av: Linnéa

Du kan ju alltid introducera träapporten för Siv redan nu. Du sätter dig på golvet, träapporten i ena handen och supersmaskigt godis i andra. Släpp inte blicken från apporten och håll längst ut på "kulan". Så fort hon nosar eller "touchar" apporten får hon belöning, men hon får själv hämta den i din hand (du ska alltså inte föra din hand mot henne). Efter hon förstått det två gånger måste hon nosa på mitten av apporten för att få godis. Titta henne inte i ögonen och belöna med "bra" eller "duktig" precis när hon nuddar apporten, inte när hon står och tuggar i sig godiset. ;-)

Nästa gång vi ses, se till att ha en telefonkatalog i närheten så kan vi försöka oss på lite "bakdelsvändningar" som man har till nytta vid exempelvis fot och ingångarna vid inkallning. :)

Det är mina tips!

2010-08-20 @ 18:40:04
URL: http://eddiesmatte.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0