Snyft snyft....

Nu är min fina lägenhet ute på annons. Det är inte utan att det känns lite i hjärtat. Här har jag bott i 10 år och under de 10 åren är det mycket som har hänt i mitt liv. Jag har många minnen förknippade med lägenheten men nu är det dags att skapa nya minnen i mitt nya hus.

HÄR kan ni se annonsen.


Men nu är det full fart i huset iaf. Det målas och fixas. Jag och Olga var där nere idag och vilken skillnad lite färg kan göra. Bort med det där hemsla beiga och in med nytt fräscht och ljust. Taken är täckmålade i vit färg, väggarna håller på att målas äggslaksvita och jag hoppas att mina engelska tapeter kommer snart. Golvet kommer att målas i en grå färg och det blir nog himla fint med gråa brädgolv.

Kök och badrum är ju inte jättekul men det ska bytas ut allt eftersom men nu vill jag bara flytta in och komma till ro. Köket får vänta tills sommaren.

Jag är på jakt efter engelskt inspirerade saker så om ni vet var man kan köpa något snyggt så säg genast till. =)

Kommentarer
Postat av: Ulle

Men vilken underbar lägenhet! Förstår att du har trivts där! Superduper fint kök!!

Du gör helt rätt som flyttar in i huset och bor in dig innan du tar itu med kök och badrum i nya huset. Så gjorde vi med och jag kan säga att det var bra att vi gjorde det,man kommer på nya lösningar under tiden man bor in sig =)

2010-12-28 @ 20:51:32
URL: http://livetitun.blogg.se/
Postat av: Matilda

Å vad spännande med huset!!! Det blir säkert mycket najs.

Mina föräldrar har handlat massor på http://www.engelskamobler.se/ , det ligger typ vid Viken, 10 min från mina pääärents.

2010-12-28 @ 21:17:08
URL: http://showjumper.blogg.se/
Postat av: Matilda

Klart det blev Pingulinguletten Baffodilian!

2010-12-29 @ 09:59:58
URL: http://showjumper.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0